Η εταιρεία CHRONOPOULOS PAINTS Βρίσκεται Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 4 στο Ίλιον. Ασχολείται από το1970 με τις εφαρμογές χρώματος σε κτιριακά έργα και έργα υποδομής. Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία το άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό, τον σύγχρονο εξοπλισμό, τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούν, τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται πάντα στο χώρο εργασίας, τους επιτρέπουν να σας προσφέρουν το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, εντός χρονοδιαγραμμάτων, με αντοχή στον χρόνο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Επίσης με συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες υλικών και εφαρμογών αλλά και ειδική εκπαίδευση του προσωπικού, σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Το συνεργείο τις εταιρείας μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επισκευή – εξωραϊσμό των εξωτερικών επιφανειών κτηρίων, καθώς και έργα πατητής τσιμεντοκονίας και την επένδυση οποιασδήποτε επιφάνειας (σκυρόδεμα, επίχρισμα, ξύλο, μέταλλο) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στον χώρο.
Εκτός από το τεχνικό κομμάτι η εταιρεία έχει την δυνατότητα να αναλάβει την έκδοση των απαραίτητων αδειών για την νόμιμη πραγματοποίηση των εργασιών.

Στα έργα που αναλαμβάνει τηρούνται όλες οι προδιαγραφές εφαρμογής των υλικών με επιτόπιες μετρήσεις / δειγματοληψίες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή στάνταρ (DIN, AASHO, EN) και τις υποδείξεις των εργοστασίων παραγωγής έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

,
Υπηρεσίες
Χρωματισμοί-Βάψιμο Κατοικιών – Επαγγελματικών χώρων
Πατητές Τσιμεντοκονίες
Επισκευές όψεων – Κτηρίων
Τεχνοτροπίες
Ειδικές Εφαρμογές: Μονώσεις, Χρώμα Δαπέδου Αθλητικών Χώρων,
Συντήρηση και Επισκευή Ξύλινων Επιφανειών

Υπ.Επιχείρησης
Γρηγόρης Χρονόπουλος

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σάββατο

8:00-16:00

Κυριακή

-