Η εταιρεία τεντών «Ο Γιάννης» βρίσκεται στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται στον χώρο της σκίασης και σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπερεσιών υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετή εμπειρία σε συνδιασμό με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που διαθέτουν αλλά και τη συνεχή παρακολούθηση νέων τεχνολογιών τους επιτρέπουν να σας προσφέρουν την ιδανική λύση σκίασης του χώρου σας.
Είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο μπορούν να σας τοποθετήσουν να καθαρίσουν ή επισκευάσουν συστήματα σκίασης.

Στην εταιρεία θα βείτε μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στύλ.

Αναλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση σε Τέντες, Τέντες Μεταλλικές, Τέντες με Βραχίονες, Τέντες με Αντιρίδες, Τέντες τύπου Κασετίνας, Καποτίνες, Κουρμπαριστά, Πέργκολες, Ζελατίνες, Ομπρέλες, Ειδικές Κατασκευές,Ψηφιακές Εκτυπώσεις Τεντών, Σίτες, Σιδηροκατασκευές, Περσίδες, Αντιανεμικά τζάμια εξωτερικού χώρου καθώς και καθαρισμό τεντών, επισκευή τεντών.

Εξυπηρετούν Καλλιθέα, Μοσχάτο,Ταύρο και όλες τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και όλη την Αττική και όπου αλλού τους ζητηθεί.

Υπεύθυνος: Τουρασίδης Ιωάννης

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 - 21:00

Τρίτη

9:00 - 21:00

Τετάρτη

9:00 - 21:00

Πέμπτη

9:00 - 21:00

Παρασκευή

9:00 - 21:00

Σάββατο

9:00 - 17:00

Κυριακή

-