Το ταξιδιωτικό μας γραφείο Calderas Boats – Santorini Sea Excursions προσφέρει ιδιωτικές κρουαζιέρες στο νησί της Σαντορίνης εδώ και 47 χρόνια. Ο στόλος μας αποτελείται από 8 ξύλινα σκάφη, τα οποία διαχειρίζεται το άψογα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας.

Τα ταξιδιωτικά μας πρακτορεία βρίσκονται στα Φηρά και στο Παλαιό λιμάνι της Σαντορίνης. Οι άνθρωποι μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν καθημερινά, παρέχοντας την οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε.

Ελάτε να απολαύσετε τις υπέροχες κρουαζιέρες μας στη πανέμορφη Σαντορίνη. Τα Calderas Boats θα σας ξεναγήσουν στο ηφαίστειο κάτω από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα γεμίζοντας σας μαγευτικές εικόνες. Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο προσφέρει οικονομικά πακέτα ημερήσιων εκδρομών με παραδοσιακά καΐκια και ιστιοφόρα. Κατά τη διάρκεια της θαλάσσιας περιήγησης μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα φρέσκα και καλομαγειρεμένα γεύματα στον μπουφέ. Οι ξεναγοί μας πολύγλωσσοι, ευχάριστοι και πάντα κατατοπιστικοί να σας ενημερώσουν για τα αξιοθέατα της Σαντορίνης.

Το πρακτορείο μας προσφέρει ακόμη δικό του λεωφορείο για εκδρομές, κλείνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και προχωρά στην ενοικίαση σκαφών. Για όσους σκέφτονται να κάνουν τον ρομαντικό τους γάμο στη Σαντορίνη το πρακτορείο μας τον διοργανώνει Εν Πλω επάνω σε παραδοσιακά καΐκια.

Κάντε κρατήσεις on line και ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις ομορφιές της Σαντορίνης.

Opening Hours

Mon-Sut : 8am – 10pm

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 – 22:00

Τρίτη

8:00 – 22:00

Τετάρτη

8:00 – 22:00

Πέμπτη

8:00 – 22:00

Παρασκευή

8:00 – 22:00

Σάββατο

8:00 – 22:00

Κυριακή

8:00 – 22:00