Το κεντρικό γραφείο της Attica Travel βρίσκεται στο Μαρκόπουλο (πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας) σε 36χλμ. και το υποκατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Μαρκόπουλου Ευαγγελίστρια 1. Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου. Αεροπορικώς και με πλοίο εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μίσθωση μίνι λεωφορείων, ενοικιάσεις λεωφορείων, ενοικιάσεις σκαφών, ενοικίαση ελικόπτερο ή ιδιωτικό τζετ, εκδρομές κατάδυσης, περιηγήσεις με τα πόδια, περιηγήσεις με ποδήλατο, περιηγήσεις με μοτοσικλέτες, περιηγήσεις με φωτογραφίες. Περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπορούμε να οργανώσουμε κοινωνικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, αθλητικές συναντήσεις.

Έχοντας τις εμπειρίες συμμετοχής στο δίκτυο των Ολυμπιακών Μεταφορών των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004
και έχοντας στη διάθεσή μας ένα υπερσύγχρονο στόλο 15 πολυτελών αυτοκινήτων, μίνι λεωφορείων και λεωφορείων,

Η Attica Travel είναι στην υπηρεσία των πελατών της όλο το 24ωρο , 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι, τη μαρίνα, το ελικοδρόμιο, το σταθμό των λεωφορείων, το σιδηροδρομικό σταθμό, το ξενοδοχείο κλπ. Κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Απλά διασκεδαστικό! Ας σας οδηγήσουμε στην τοπική νυχτερινή ζωή! Δεν υπάρχει πλέον ανησυχία για το πώς να κινηθείτε εάν είχατε ένα ποτό ή περισσότερα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μεταφορές, VIP συνοδεία, αξιωματικούς ή υπάλληλοι. Μη συνοδευόμενες μεταφορές, όπως ταχυδρομείο, σημαντικά έγγραφα, πακέτα, μεταφορές χρημάτων κλπ.

ΕΥΑΛΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Συνοδεία και μεταφορά παιδιών, ατόμων με αναπηρία, τρίτων ηλικιών προς και από τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διοικητική ευθύνη για το ταξίδι και τη διαμονή επισκεπτών του τουρισμού αναψυχής ή συνεδριακού τουρισμού. Μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές με οδηγό ή συνοδεία.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 - 18:00

Τρίτη

9:00 - 18:00

Τετάρτη

9:00 - 18:00

Πέμπτη

9:00 - 18:00

Παρασκευή

9:00 - 18:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-