Η Askounis Security βρίσκεται Γρεβενών 8 Ανθούπολη, στην Πάτρα. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1998 και ασχολείται με τη σχεδίαση και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων Ασφαλείας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό την τεχνογνωσία και την συνεχή αναζήτηση και γνώση νέων τεχνολογιών στα συστήματα ασφαλείας τους δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες. Η Askounis Security δίνοντας βαρύτητα πάντα στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών επιλέγει πάντα να συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού.

Η εταιρεία στο χώρο που δραστηριοποιείται με σταθερά βήματα ανόδου και με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του πελάτη έχει κατορθώση να βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.
H Askounis Security είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που διαθέτει ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό 24ώρης βάσης πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, με σκοπό την επιτήρηση των συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, την Άμεση Επέμβαση όπου χρειάζεται, καθώς και την υποστήριξη των στατικών φυλάξεων.

H Askounis Security διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένα άτομα με συνέπεια και εμπειρία αλλά και άριστο ηλεκτρονικό και τεχνολογικό εξοπλισμό είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ασφαλείας του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.
Επίσης μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της πανελλαδικά, καθώς διατηρεί τεχνική υποστήριξη σε κάθε περιοχή μέσω συνεργατών.

Η εταιρεία έχει όλες τις νόμιμες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία και είναι πιστοποιημένη για όλες υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Υπηρεσίες- Προϊόντα

Συστήματα ασφαλείας
Η εταιρεία εμπορεύεται μελετά και εγκαθιστά, συστήματα συναγερμού των μεγαλυτέρων διεθνώς κατασκευαστών οίκων ιδανικά για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες.

Συστήματα CCTV
Η εταιρεία εμπορεύεται και εγκαθιστά Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών
Τα συστήματά καταγράφουν και μεταδίδουν εικόνα και ήχο μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε απομακρυσμένα σημεία, ακόμα και σε κινητό τηλέφωνο.Κατάλληλα για βιομηχανίες, επιχειρήσεις αλλά και για οικιακή εφαρμογή και χρήση.

Έλεγχος πρόσβασης
Το access control είναι ένας συνδυασμός μηχανημάτων και προγραμμάτων, με τα οποία μπορούμε και ελέγχουμε την είσοδο, την έξοδο και τον χρόνο παραμονής του προσωπικού μίας επιχείρησης.

Πυρασφάλεια
Το σύστημα πυρανίχνευσης προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Οι ανιχνευτές μπορούν και ανιχνεύουν καπνό ή διάφορες χημικές αναθυμιάσεις και στέλνουν σήμα συναγερμού στην κεντρική μονάδα της πυρανίχνευσης, η οποία στην συνέχεια (εφόσον είναι συνδεδεμένη με κεντρική μονάδα συναγερμού) στέλνει τον συναγερμό πυρκαγιάς στον Κεντρικό Σταθμό της εταιρείας μας, ο οποίος ειδοποιεί και τα αντίστοιχα αρμόδια άτομα (φύλακες, πυροσβεστική κλπ).

Κέντρο λήψης
Κεντρικός Σταθμός λήψεως σημάτων συναγερμού
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Η Askounis Security διατηρεί σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό 24ώρης βάσης πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, με σκοπό την επιτήρηση των συστημάτων συναγερμού, την Άμεση Επέμβαση όπου χρειάζεται, καθώς και την υποστήριξη των στατικών φυλάξεων.

Άμεση επέμβαση
Το εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας με ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων περιπολεί σε συγκεκριμένες περιοχές και επεμβαίνει άμεσα σε κάθε σήμα συναγερμού ή έκτακτη ανάγκη. Η επιτήρηση των χώρων γίνεται καθημερινά με σταθερό δρομολόγιο σε άτακτες ώρες και το προσωπικό τις εταιρίας προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες σε :
– απόπειρα διαρρήξεως
– ληστείας – κλοπής
– δολιοφθοράς
– πυρκαγιάς
– ατυχημάτων
– υλικών ζημιών

Στατικές φυλάξεις
Οι ένστολοι φύλακες της Αskounis Security έχουν επιλεγεί προσεκτικά με κριτήρια τον χαρακτήρα, το λευκό ποινικό μητρώο, την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα εκπαίδευσης της εταιρείας.
Αναλαμβάνουν την φύλαξη κάθε χώρου.

Τεχνική υποστήριξη
Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη
Παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Οι τεχνικοί μας λειτουργούν ως τεχνικοί σύμβουλοι οι οποίο μπορούν και τηλεφωνικά να διαγνώσουν και να δώσουν λύσεις για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.
Στο χώρο του πελάτη
Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας πραγματοποιεί επισκευές στο χώρο (On-site service) του πελάτη, μέσα σε 24 ώρες, από την τηλεφωνική του κλήση.
Απομακρυσμένη Υποστήριξη
Το τεχνικό μας τμήμα παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένου service μέσου PSTN, ISDN ή ADSL γραμμής και να παρέμβει στο μηχάνημα του πελάτη, ώστε να διαγνώσει και να δώσει λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Προσφορές:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Ολο το 24ωρο

Τρίτη

Ολο το 24ωρο

Τετάρτη

Ολο το 24ωρο

Πέμπτη

Ολο το 24ωρο

Παρασκευή

Ολο το 24ωρο

Σάββατο

Ολο το 24ωρο

Κυριακή

Ολο το 24ωρο