Το Balcony tou Aki βρίσκεται στην Αλυκή στην Πάρο και είναι από τις καλύτερες ταβέρνες-εστιατόρια του νησιού!!!
Είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που λειτουργεί από το 1964. Αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι πολλά, άλλα το σημαντικότερο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο κύριος Άκης, κάθε πρωί παίρνει το καΐκι του και φέρνει κυριολεκτικά τα ολόφρεσκα ψάρια στο πιάτο σας!!! Ο ίδιος μαγειρεύει και τα σπέσιαλ πιάτα από το μενού όπως την περίφημη αστακομακαρονάδα, την υπέροχη μακαρονάδα του ψαρρά και την γνωστή σε όλους πανελλαδικά ξεχωριστή κακαβιά που χάρη σε αυτήν βραβέυτηκε το 2018 και το 2019 από το GOLD AWORD of QYALITY&TASTE. Εκτός από τα ολόφρεσκα όμως ψάρια η οικογένεια του κύριου Άκη Σκανδάλη παράγει σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες του μαγαζιού, όπως ολόφρεσκα βιολογικά λαχανικά παραγωγής τους, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ντόπια κρέατα σε συνδυασμό με τους ταλαντούχους μάγειρες και το ντόπιο κρασί δικής τους παραγωγής,που εκτοξεύουν τους ουρανίσκους και των πιο απαιτητικών ανθρώπων.
Η διακόσμηση είναι ζεστή και παραδοσιακή όπως ακριβώς και η εξυπηρέτηση και το σέρβις του μαγαζιού. Τα τραπέζια φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και τρως πραγματικά δίπλα στο κύμα και πάνω στον μώλο με τον ανεμόμυλο.
To Balcony tou Aki συνδυάζει πραγματικά τα πάντα!!! Ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα φαγητά, μεγάλη ποικιλία στο μενού, μεγάλες μερίδες, άψογη εξυπηρέτηση, όμορφο περιβάλλον και πολύ καλές τιμές.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ : Φρέσκα ψάρια, Θαλασσινά, Αστακομακαρονάδα, Μακαρονάδα του ψαρρά, Κακαβιά, Χταπόδι στα κάρβουνα, Καλαμαράκια, Γαρίδες σαγανάκι, Γαρίδες ψητές, Καλαμάρι γεμιστό, Φρέσκες σαλάτες, Ψητά της ώρας, Μπιφτέκι μοσχαρίσιο, Χοιρινή μπριζόλα, Μοσχαρίσια μπριζόλα, Κοντοσούβλι, Κοκορέτσι, Μαγειρευτά φαγητά, Παστίτσιο, Μουσακά, Παριανές συνταγές και πολλά νόστιμα ορεκτικά!!!!
Κοντά σας κάθε μέρα από τον Απρίλη έως και τον Οκτώβρη και μόνο τα Σαββατοκύριακα από τον Νοέμβρη έως και τον Μάρτη!!!
Υπευθ.Επιχείρησης Άκης Σκανδάλης
Recent Comments