Ο Παραμυθόκοσμος βρίσκεται Δύμης 5 στην Αθήνα.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων 12 χρόνια και αναλαμβάνει Γάμους, Βαπτίσεις, Θεματικά Events, Εταιρικές Εκδηλώσεις, Πάρτυ για μικρούς & μεγάλους.

Μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας έφτασε. O γάμος είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες στην κοινή ζωή ενός ζευγαριού σε αυτό το ξεκίνημα θα θέλατε να είναι όλα τέλεια.Τολμήστε να ονειρευτείτε και αφήστε τον Παραμυθόκοσμο να ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στο όνειρο!

Πολύχρωμες ιδέες, φαντασία, δημιουργικότητα και πολύ μεράκι είναι το μυστικό μας για μια παραμυθένια βάπτιση! Σας προσφέρουμε πραγματικά την βάπτιση που έχετε ονειρευτεί.

Ο παραμυθόκοσμος έχει για εσάς αμέτρητο πλήθος επιλογών για την διακόσμηση στην δεξίωση αλλά και για τον στολισμό του ναού, μπομπονιέρες, στέφανα, candy bar υποδοχής των καλεσμένων, γλυκά κεράσματα, προσκλητήρια, νυφικό, αλλά και υπεροχα μασκώτ για μια ξεχωριστή υποδοχή στη βάπτιση όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Αφεθείτε στους επαγγελματίες και εσείς απλά ζήστε το!

Ο Παραμυθόκοσμος είναι  η No 1 εταιρία και στις εταιρικές εκδηλώσεις!
Γνωστές εταιρίες κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται, μερικοί από τους συνεργάτες μας είναι:

Ant1
Ταχυδρομικό
Ταμιευτήριο
Σκάϊ
Cosmote
Fokas
Πλειάδων γη
Life & Art Theater
Pfizer
Pharmathen
Stratcom

 

Υπ. Επιχείρησης
Μπότης Ευάγγελος

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 – 19:00

Τρίτη

9:00 – 19:00

Τετάρτη

9:00 – 19:00

Πέμπτη

9:00 – 19:00

Παρασκευή

9:00 – 19:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-