Η εταιρεία Oikoart βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 220 στο Ικόνιο Περάματος και δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων κουζίνας. Με εμπειρία άνω των 20 ετών στον σχεδιασμό και στις κατασκευές χειροποίητων επίπλων κουζίνας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δημιουργώντας έπιπλα ανθεκτικά και μεγάλης αισθητικής αξίας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και οι προσιτές μας τιμές συνιστούν ισχυρό κίνητρο για την επιλογή σας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια, ακούμε τις επιθυμίες σας και σας παρέχουμε ποικιλία λύσεων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Οι τεχνίτες μας επισκέπτονται την οικία σας εντός ολίγων ημερών και φροντίζουν ώστε τα πάντα να είναι σύντομα στη θέση τους, πλήρως λειτουργικά, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη νέα σας κουζίνα.
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές ξυλείας στην αγορά γιατί σεβόμαστε τους πελάτες μας και επιδιώκουμε την εξασφάλιση του αρίστου αποτελέσματος. Απόδειξη της ποιότητας των έργων μας αλλά και της αξιοπιστίας μας είναι η παροχή 10ετούς εγγύησης που φέρουν τα έπιπλά μας. Επιμένοντας στην δημιουργικότητα του Έλληνα και στις πηγές της ελληνικής γης διαθέτουμε ελληνικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε κουζίνες σε διάφορα χρώματα και στυλ που συνδυάζουν το ξύλινο φινίρισμα με ματ και γυαλιστερά βερνίκια.
Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι τα ακόλουθα:

  • Σχεδιασμός και εγκατάσταση επίπλων κουζίνας
  • Μοντέρνες και κλασικές κουζίνες
  • Κουζίνες μινιμαλιστικές και πολυτελείας
  • Κουζίνες με επένδυση γυαλιού, πετρωμάτων και άλλων καινοτόμων υλικών
  • Πάγκοι, ντουλάπια, αξεσουάρ και αυτοματισμοί κουζίνας
  • Πόρτες, ντουλάπες ανοιγόμενες, ντουλάπες συρόμενες

Ανάμεσα στις καταπληκτικές προσφορές μας είναι και αυτές των ντουλαπιών κουζίνας και ντουλάπας. Προσφέρουμε ντουλάπια κουζίνας από 100 Ε/τ.μ. και ντουλάπες ανοιγόμενες από 80Ε/τ.μ.

Oikoart, γιατί η τέχνη στον σχεδιασμό της κουζίνας βρίσκεται εδώ. Γιατί σε εμάς έχετε την δυνατότητα να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς δημιουργώντας την κουζίνα των ονείρων σας σε τιμές σκάνδαλο για την αγορά!

Η Επιχείρηση εξυπηρετεί Πέραμα – Πειραιά – Κορυδαλλό – Νίκαια – Κερατσίνι – Καστέλλα -Αθήνα- Νέο Φάληρο – Γλυφάδα -Βούλα και όλη την Αττική!!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 - 15:00

Τρίτη

9:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Τετάρτη

9:00 - 15:00

Πέμπτη

9:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Παρασκευή

9:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Σάββατο

9:00 - 15:00

Κυριακή

-