Η εταιρία AKINHTA HELLAS  εδρεύει στην Δημητρακοπούλου 95 και Ελευθερίου Βενιζέλου 14 στην Καλλιθέα και δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate προσφέροντας αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις σε ό,τι έχει σχέση με το ακίνητο. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές και σχετίζονται τόσο με την διαχείριση ακινήτων όσο και με την αξιοποίηση οικοπέδων και κτημάτων. Αναθέστε μας το ακίνητο σας και οι έμπειροι μεσίτες μας θα φροντίσουν για την άμεση πώληση ή ενοικίαση τους. Διαθέτουμε σειρά από αξιόλογα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα όπως:

  • Διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και πολυτελείς βίλες
  • Ξενοδοχεία και εκτάσεις για τουριστική εκμετάλλευση
  • Studios, γκαρσονιέρες, μεζονέτες, μονοκατοικίες
  • Γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, αίθουσες parking, κτήρια επαγγελματικών χώρων
 
Εξαιρετικά είναι τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής για τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.
 
Συνεργαζόμαστε με φερέγγυους συμβολαιογράφους για θέματα που αφορούν την μεταβίβαση και την εκτίμηση της αντικειμενικής και εμπορικής αξίας των ακινήτων. Έχουμε επίσης πλήρης κάλυψη από έμπειρους νομικούς και πολιτικούς μηχανικούς για ζητήματα τόσο νομικής φύσης όσο και έκδοσης οικοδομικών αδειών.
 
AKINHTA HELLAS, ένα οργανωμένο μεσιτικό γραφείο αγοραπωλησιών και ενοικιάσεων ακινήτων, που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες πανελλαδικά σεβόμενο τις ανάγκες των πελατών του

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 - 17:00

Τρίτη

9:00 - 17:00

Τετάρτη

9:00 - 17:00

Πέμπτη

9:00 - 17:00

Παρασκευή

9:00 - 17:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-