Τα εκπαιδευτικά κέντρα των Fighters είναι χώροι υψηλών προδιαγραφών, πλήρως εξοπλισμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες προπόνησης kick boxing, boxing, bjj, mma, grappling και να φιλοξενήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς των μαχητικών αθλημάτων.
Λειτουργούν καθημερινά ενώ υπάρχουν πολλά τμήματα κατά τη διάρκεια της μέρας.

To γυμναστήριο Fighters Βόλου βρίσκεται στην οδό Λαχανά 42, με υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Τσάπρα .Το ανανεωμένο προπονητικό team των Fighters Βόλου είναι απόλυτα έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας σεζόν και να προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο των ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων.
Η επιλογή των βοηθών προπονητών πραγματοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Τσάπρα (επικεφαλής προπονητή των Fighters Βόλου) λαμβάνοντας υπόψη τις απαράβατες αρχές των FIGHTERS και τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας (ήθος, αθλητικές ικανότητες, προπονητική εμπειρία, διάθεση για προσφορά). Η τελική έγκριση δόθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο (Head Instructor των FIGHTERS).
Η σύνθεση του προπονητικού team είναι σχεδιασμένη να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των ομαδικών προγραμμάτων προπόνησης, αλλά και να δίνει έμφαση στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων του κάθε αθλητή και της κάθε αθλήτριας ξεχωριστά.
Head Instructor : Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Επικεφαλής Προπονητής Βόλου: Κωνσταντίνος Τσάπρας
Βοηθοί Προπονητές :
Τάσος Ζαχαρής (Kick Boxing)
Θανάσης Οικονόμου (Kick Boxing)
Δημήτρης Τρανούδης (Kick Boxing)
Χρήστος Κουμπαράκης (Kick Boxing)
Ορέστης Τσιλογιαννόπουλος (BJJ – Grappling)
Γιάννης Νάκος (BJJ – Grappling)
Κώστας Τσόλκας (BJJ – Grappling)
Βλάσης Κοντοβάς (BJJ-Grappling, MMA, Cross Training)

Προγράμματα για ενήλικες και παιδιά :  Kick boxing, Πυγμαχία, Αυτοάμυνα, Brajilian jiu jitsu, Πολεμικές τέχνες , Cross traning, Γυμναστική με βάρη, Ομαδικά training, Personal training, MMA, Grappling, Pjj κ.α.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00-12:00 & 17:00-22:00

Τρίτη

17:00-22:00

Τετάρτη

11:00-12:00 & 17:00-22:00

Πέμπτη

17:00-22:00

Παρασκευή

11:00-12:00 & 17:00-22:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-