Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ ΟΕ Βρίσκεται 3ο χλμ ΕΟ Ξάνθης – Καβάλας στην Ξάνθη. Ασχολείται με το χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων από το 1980 με μεγάλη επιτυχία.Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μια έκταση 24.000 τμ. με μηχανήματα νέας τεχνολογίας φιλικής κατασκευής προς το περιβάλλον  σε ειδικές εγκαταστάσεις που δεν επιτρέπουν την απώλεια ρύπων στην ατμόσφαιρα, καθώς και σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις και αυτό της επιτρέπει να έχει σημαντικές συνεργασίες, μερικές από αυτές είναι ΕΔΟΕ για την παραλαβή και απορρύπανση και καταστροφή οχημάτων, ΕΛΤΕΙΤΕ για την διάθεση παλαιών ορυκτελαίων, ECOELASTIKA για την παραλαβή ελαστικών, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Επίσης είναι αποκλειστικός συνεργάτης του ΣΥΔΕΣΙΣ ΑΕ για τους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης για την συλλογή και μεταφορά συσσωρευτών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΑΦΟΙ Κ ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ ΟΕ είναι:
Απόσυρση Οχημάτων
Ανακύκλωση Μετάλλων:Σίδερο,Ανοξείδωτο, Χαλκός, Αλουμίνιο, inox, Καλώδια, Ορείχαλκο, Κουτάκια Αλουμινίου, Μοτέρ κ.α.
Ανακύκλωση Συσκευών:Μεγάλες και Μικρές Οικιακές Συσκευές, Εξοπλισμός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά Εργαλεία. Συσκευές Ψύξης, Ψυγεία, Καταψύκτες, Πλυντήρια, Ηλεκτρικές Κουζίνες,Φούρνοι Μικροκυμάτων, Ηλεκτρικά Καλοριφέρ,Συσκευές Κλιματισμού κ.α.
Ανακύκλωση Μπαταριών
Εκμίσθωση Κάδων

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 - 18:00

Τρίτη

8:00 - 18:00

Τετάρτη

8:00 - 18:00

Πέμπτη

8:00 - 18:00

Παρασκευή

8:00 - 18:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-