Η εταιρεία EVROAL Ν. Αξής, ιδρύθηκε το 1978 στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιείται στην παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε εφαρμογή, διαθέτοντας πλήθος διαφορετικών σειρών αλουμινίου και PVC με πιστοποίηση και 5ετή εγγύηση.

Η EVROAL,παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις των ιδιοτήτων των πρώτων υλών, όπως ποιότητες αλουμινίου και PVC, χυτεύσεις, πρωτογένεια υλικών, καθώς και το σχεδιασμό των προφίλ, επιλέγοντάς τες με στόχο τις άριστες μηχανικές και μονωτικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή στο τελικό προϊόν. Στα πολλά πλεονεκτήματα της EVROAL συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.
Το εμπορικό τμήμα της, διακινεί τα προϊόντα της, μέσω ενός δικτύου πωλήσεων και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχει σε μεγάλα δημόσια έργα και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9002:1994.

Η εταιρία μας επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα   ΕΞ’ ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ   για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Αν κάνετε ανακαίνιση και ψάχνετε για κουφώματα PVC ή Αλουμινίου, επωφεληθείτε απ’ τις μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας και σε πόρτες εισόδου, συστήματα ρολών, minimal συστήματα, κάγκελα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, γυάλινα κάγκελα, γκιλοτίνες κ.α

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 - 16:00

Τρίτη

7:00 - 16:00

Τετάρτη

7:00 - 16:00

Πέμπτη

7:00 - 16:00

Παρασκευή

7:00 - 16:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-